TeaserTeaserTeaserTeaser
Vrouwlos

Het "Clear Senses" gevoel

Onze opdrachtgevers waarderen de aanpak van Clear Senses. Wij vinden schoonmaken een beleving en dan vooral het eindresultaat. Het team van Clear Senses doet namelijk nét dat beetje extra, waardoor je het verschil voelt, ziet, ruikt & ervaart. Wij staan voor een goed en fris eindresultaat.

Clear Senses kent een open bedrijfscultuur, waar zowel onze klanten als onze medewerkers zich prettig bij voelen. Voor onze opdrachtgevers zullen wij alles in het werk stellen om gemaakte afspraken na te komen. Deze afspraak-is-afspraak mentaliteit voeren we door in onze hele bedrijfsvoering. Door deze no-nonsense mentaliteit bouwen we aan een stevige vertrouwensrelatie met onze opdrachtgevers.

Clear Senses werkt met toegewijde, goed opgeleide schoonmaakkrachten. We leggen de lat voor onze medewerkers tamelijk hoog. We noemen ze graag specialisten in de professionele schoonmaak en dat zijn ze ook voor ons. Zij maken uiteindelijk het Clear Senses gevoel voor een groot gedeelte tastbaar.

Uiteraard hebben we de schoonmaak goed geregeld en georganiseerd. Dit doen we onder andere door:

  • het hanteren van werkprogramma`s op maat voor onze opdrachtgevers

  • het gebruik van een logboek voor registratie en communicatie met onze klanten;

  • het streng controleren van de uitgevoerde werkzaamheden door onze rayonleiding

  • regulier overleg met onze klanten om de dienstverlening te evalueren en daar waar nodig bij te sturen.

Clear Senses (=vrij vertaald, Schone Zintuigen) Met onze naam kunnen we het als schoonmaakdienstverlener niet duidelijker stellen: je voelt, ziet, ruikt & ervaart het verschil. Maak kennis met Clear Senses en ervaar onze verfrissende dienstverlening.

terug naar homepage          verder naar maatschappelijk verantwoord ondernemen          verder naar dienstverlening

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren